Kirjanpitoa Lahdessa kaikille yhtiömuodoille yli 25 vuoden kokemuksella ja henkilökohtaisella palvelulla

Ammattimainen kirjanpito ja tilinpäätökset eivät ole pelkästään yrittäjän velvollisuuksien hoitamista, vaan yrityksesi tulevaisuuden suunnittelua ja kehittämistä. Me Cimson Yrityspalveluissa hoidamme yrityksesi kirjanpidon ja tilinpäätökset täsmällisesti ja päätöksentekoa tukevalla tavalla. Me toimimme paikallisesti myös Lahdessa, joten apu on aina lähellä.

Hoidamme Lahdessa kaikkien yhtiömuotojen yritysten ja organisaatioiden kirjanpitoa. Asiakkaitamme ovat niin osuuskunnat, osakeyhtiöt, toiminimiyrittäjät kuin toimintansa vakiinnuttaneet yhdistykset. Yrityksenä Cimson Yrityspalveluilla on yli 25 vuoden kokemus taloushallinnon palveluista.

Voit jättää kirjanpidon kokonaisuuden Lahdessa toimivien asiantuntijoidemme käsiin. Pidämme huolen kuukausittaisesta pääkirjanpidosta, arvonlisäverolaskennasta ja kausiveroilmoituksista sekä siitä, että saat ajan tasalla olevaa tietoa tuloksestasi ja taloudellisesta asemasta.

Ketterän toimintamme tukipilarit ovat vankka taloushallinnon asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelumme ja sähköisen kirjanpidon tehokkuus. Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kaikissa kirjanpidon kysymyksissä jokaisessa tilikauden vaiheessa. Osa asiantuntijoistamme tekevät kirjanpitoa Lahdesta käsin, joten kasvotusten järjestettävät tapaamiset onnistuvat mainiosti.

Kokonaisvaltainen kirjanpito ja tilinpäätökset sähköisessä tilitoimistossa

Sähköinen kirjanpito

Sähköisen Procountor-järjestelmämme ansiosta kirjanpitosi on mahdollisimman automatisoitua. Procountorista sinun on mahdollista ottaa itse haluamasi raportit: saat tuloslaskelman ja taseen sekä esimerkiksi pää- ja päiväkirjan. Lakisääteisten perusraporttien ohella sinulla on mahdollisuus päästä tarkastelemaan esimerkiksi projektikohtaisia kirjanpitoraportteja ja vertailuraportteja parilla klikkauksella. Kaiken saat halutessasi tulostettua tai esimerkiksi PDF-muotoon.

Kuukausittainen kirjanpito yhden- tai kahdenkertaisena

Huolehdimme yrityksesi lakisääteisen kuukausittaisen kirjanpidon oikea-aikaisesti ammattilaisten varmuudella. Sähköinen järjestelmä pitää huolen siitä, että kuittien lähettäminen on helppoa.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Laadimme yrityksesi tilinpäätöksen ja sen jälkeiset veroilmoitukset asiapapereineen. Autamme yrityksesi verotukseen liittyvässä suunnittelussa kokemuksemme pohjalta.

Tilintarkastukset

Huolehdimme, että taloushallintosi tarkastetaan ammattitaitoisilla tilintarkastajilla oikea-aikaisesti. Meillä on laaja tilintarkastajien verkosto.

Kirjanpitoa Lahdessa henkilökohtaisella palvelulla

Kirjanpitäjä-yhteyshenkilösi on kirjanpitolain viimeisistä muutoksista ajan tasalla, helposti tavoitettavissa ja tukee yritystäsi taloushallinnon kaikkien kysymysten parissa. Teemme kirjanpitoa Lahdesta, jotta apu olisi aina lähellä.

Kirjanpito ja tilinpäätökset – saat tukea kaikkiin yrityksesi taloutta koskeviin kysymyksiin

Mitä vähennyksiä verotuksessa voi tehdä, miten voit optimoida osakeyhtiön voitonjaon, entä miten paljon voit yrittäjänä nostaa palkkaa itsellesi? Yrityksesi talouden kysymykset koskevat kirjanpitolain velvoitteiden ohella monia muita lakeja, joiden koukerot yrittäjän on hyvä tuntea. Kirjanpitolain ohella tulee huomioida esimerkiksi osakeyhtiölaki, elinkeinotulon verottamisen laki, tuloverolaki sekä arvonlisäverolaki.

Lahden kirjanpidon asiantuntijoidemme käsissä sinun ei tarvitse viettää iltojasi lakipykälien parissa, sillä me autamme sinua kaikkien taloushallinnon kysymysten parissa. Saatkin meiltä taloushallintosi tueksesi Lahden asiantuntijoiden perusteellisen kirjanpidon tietämyksen!

Autamme, ohjeistamme ja neuvomme kaikkien kirjanpidon, tilinpäätösten ja muiden yrityksen talouden kysymysten parissa. On hyvin tyypillistä, että neuvomme verotuksen suunnittelussa, jotta yritystoimintasi voi jatkua mahdollisimman kannattavana.

Sähköinen Procountor-ohjelma mahdollistaa automatisoidun, helppokäyttöisen ja kustannustehokkaan kirjanpidon

Käyttämämme sähköinen Procountor-kirjanpito-ohjelma helpottaa yrittäjän kiireistä arkea, sillä sen avulla voit poistaa useita kirjanpidon paperisten kuittien käsittelyvaihetta. Voit toimittaa kaikki kuittisi ja tositteesi suoraan verkon kautta heti silloin, kun sinulle sopii. Näin ollen säästät aikaasi kuukausittaiselta kirjanpidon kuittirumbaltasi, ja voit keskittyä enemmän siihen, mitä parhaiten osaat.

Sähköisessä järjestelmässä kaikki tiedot pysyvät tallessa samassa paikassa, ja pilvipalvelusta voit tarkastaa taloushallintosi tietoja helposti itse. Procountor on yrittäjälle myös kustannustehokas ratkaisu, sillä tapahtumapohjaisen laskutuksen ansiosta kuluja on helppo seurata ilman yllätyksiä.

Kirjanpidon asiantuntijat Lahdessa opastavat sinulle Procountorin käytön, joka on todella helppoa: jos olet käyttänyt verkkopankkia, osaat varmasti käyttää myös sähköistä kirjanpito-ohjelmaa! Kun haluat välittää kuittisi kirjanpitoon, sinun tarvitsee vain ottaa kuva kännykällä ja lähettää se Procountoriin. Tieto päivittyy meille saman tien, ja kirjanpitosi on nopeaa ja aina oikea-aikaista.

Käytämme Procountor-ohjelmaa kanssasi yhteistyössä, ja määrittelemme aina yhdessä, mitkä kirjanpidon osa-alueet haluat meidän hoitavan. Kauttamme saat kaikki Procountorin ominaisuudet käyttöösi, joten voit järjestää kirjanpidon ohella koko taloushallintosi palkanlaskennasta viranomaisilmoituksiin samaan sähköiseen järjestelmään.

Kirjanpito Lahti

Kiinnostuitko ammattimaisesta kirjanpidosta henkilökohtaisella palvelulla? Ota yhteyttä meihin jo tänään, ja katsotaan yhdessä, millaisia ratkaisuja voimme tarjota yrityksellesi. Hoidamme kirjanpitoa lahdesta käsin, joten voit asioida suoraan toimistossamme.

Meidän kirjanpidon Lahden asiantuntijat löydät linkin takaa:

Yhteystiedot Lahti