Saat nimetyn yhteyshenkilön, toimintavarman palkanlaskennan sekä tukea taloushallinnon kysymyksiin

Tarjoamme Lahdessa kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua yrityksille ja yhdistyksille yli 25 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet palkanlaskennan yksityiskohtiin, työelämän lakeihin ja henkilöstöhallintoon puolestasi, jotta sinä voit keskittyä siihen, mitä parhaiten osaat. Toimimme paikallisesti Lahdessa lähellä asiakkaitamme.

Palkanlaskentapalvelumme ytimessä on kumppanuus, joka ymmärtää sekä liiketoimintaasi että ihmistä organisaation taustalla. Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka on perehtynyt taloushallinnon kokonaisuuteen ja toimialasi palkanlaskennan erityispiirteisiin. Kun kaipaat näkemystä ja kokemusta yrityksesi muuttuviin taloushallinnon tilanteisiin, emme jätä sinua painiskelemaan asian kanssa yksin.

Toimistomme Lahdessa tarjoaa kattavat palkanlaskentapalvelut yrityksille ja yhdistyksille

Palkanlaskentapalvelu kattaa muutakin kuin pelkkien palkkojen laskennan. Käytännössä autamme sinua koko henkilöstöhallinnon prosessissa aina työsopimuksien laatimisesta viranomaisilmoituksiin asti.

Palkanlaskenta ja maksatus

 • Autamme työsopimusten laatimisissa
 • Laskemme työehtosopimusten mukaiset työntekijöidesi palkat laadittujen työsopimusten mukaan: kuukausi-, projekti-, tunti-, urakka- ja provisiopalkat.
 • Teemme lakisääteisen ennakkoperinnän
 • Hoidamme matka- ja kululaskut.
 • Huolehdimme tarvittavat palkan sivukulujen velvoitteet, kuten lakisääteiset vakuutukset.
 • Laskemme lomapalkat ja lomarahat sopimusten mukaisesti.
 • Palkkatiedot siirtyvät järjestelmässämme automaattisesti raportteihin, kirjanpitoon ja viranomaisilmoituksiin.
 • Lähetämme palkkalaskelmat työntekijöillesi sähköisesti tai kirjepostilla.

Hakemukset ja tilitykset viranomaisille ja sidosryhmille

 • Helpotamme asiointiasi eri viranomaisten ja sidosryhmien kanssa. Autamme sinua tekemään hakemuksen esimerkiksi ELY-keskuksesta haettavalle työntekijän palkkatuelle sekä ohjeistamme Kelan sairaspäivärahojen käytännöissä.
 • Hoidamme kaikki vaadittavat viranomaisilmoitukset tulorekisteriin.

Täyden palvelun palkanlaskentaa Lahdesta

 • Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka on helposti tavoitettavissa. Lahden toimistomme mahdollistaa paikallisen
 • Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto Procountor, jonka ansiosta palkanlaskenta on helposti seurattavissa ajasta ja paikasta riippumatta.
 • Autamme sinua palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon kysymyksissä, jotta voit tehdä parempia päätöksiä toimintasi kehittämiseksi.
 • Seuraamme työsuhde- ja työaikalakien muutoksia aktiivisesti.

Olemme palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon kumppani liiketoimintasi eri vaiheisiin

Palkanlaskenta kuuluu yrittäjän tärkeimpiin lakisääteisiin velvoitteisiin, ja sen täsmällisyys on ratkaisevaa koko yrityksesi menestykselle. Kun haluat hoitaa yrityksesi talouden tärkeimmät prosessit oikein, palkanlaskennan ulkoistaminen ammattilaisille tuo moninkertaisen hyödyn. Palkanlaskennan jättäminen osaaviin käsiin lisää mielenrauhaasi, henkilökuntasi luottamusta ja vapauttaa aikaasi tärkeämpiin tehtäviin.

Tyypillinen asiakkaamme on pk-yritys tai toimintansa vakiinnuttanut voittoa tavoittelematon organisaatio tai yhdistys. Asiakkaidemme toimialat käsittävät todella laajan kokonaisuuden: palvelemme esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan, teollisuuden, ravintola-alan, LVI-alan, asiantuntijatoimistojen, yksityisten koulujen sekä artistien palkanlaskennassa. Meillä on vankkaa kokemusta niin aloittavien yritysten, kasvuyritysten kuin pitkään toimineiden yhteisöjen asiakkuuksista.

Kumppanuutemme kasvaa ja kehittyy liiketoimintasi tahdissa. Saat meiltä tukea ja ohjeistusta yrittäjän vastuita koskeviin palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon kysymyksiin. Käytämme sähköistä taloushallinnon Procountor-ohjelmistoa, joka tarjoaa mahdollisimman automatisoitua ja reaaliaikaista palkanlaskentaa.

Saat meiltä henkilökohtaista tukea palkanlaskennan ja työnantajan velvoitteiden kysymyksiin

Yrittäjä, tunnetko työsopimus- ja työaikalain velvoitteet palkanlaskennassa? Entä vuosilomalain, lomapalkkojen ja lomarahojen merkityksen maksatuksissa? Meidän asiakkaana voit luottaa siihen, että me tunnemme, ja autamme sinua paikallisesti Lahdessa palkanlaskentaasi liittyvissä kysymyksissä.

Palkanlaskennan prosessien hoitamisen ohella saat meiltä henkilökohtaista opastusta yrityksesi taloushallintoon. Neuvomme, autamme ja ohjeistamme sinua työnantajan vastuisiin liittyvissä kysymyksissä.

Tyypillisesti konsultoimme asiakkaitamme esimerkiksi palkkauksen ajankohtaisuuden, työehto- ja työsopimusten sekä yrittäjän oman palkan nostamiseen liittyvissä seikoissa. Emme tee työsopimuksia valmiiksi, mutta tarjoamme apuamme silloin, kun kaipaat taloushallinnon osaajan vankkaa kokemusta päätöksentekosi tueksi.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Kirjanpito Lahti

Palkanlaskenta Lahti

Kiinnostuitko liiketoimintaasi ja ihmistä ymmärtävästä palkanlaskennan palvelusta? Ota yhteyttä, ja käydään puhelimitse tai paikan päällä Lahden toimistollamme läpi, miten voisimme auttaa liiketoimintaasi menestymään.

Löydät Lahden asiantuntijoiden yhteystiedot painamalla alla olevaa linkkiä:

Yhteystiedot Lahti