Luotettavat sähköisen taloushallinnon palvelut

Nyt taloushallinto hallintaan! Olemme erikoistuneet palvelemaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä ja yhteisöjä juoksevasta kirjanpidosta aina räätälöityihin talouspäällikköpalveluihin asti. Käytössämme on modernit pilvipohjaiset taloushallinnon ohjelmistot. Asiakkaanamme voit ulkoistaa koko taloushallintosi tai vain osan siitä.

Yhteyden ylläpito, tiedon vaihto ja raportointi voidaan hoitaa joustavasti, asiakkaan tarpeiden mukaan, kaikilla nykyaikaisilla viestintävälineillä. Olemme myös tarvittaessa valmiita liikkumaan henkilökohtaisesti asiakkaan luokse.

Kirjanpito ja tilinpäätökset

Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten ja organisaatioiden taloushallinnon palveluihin.

Laskutus ja Maksuliikenne

Vapauta voimavarasi bisneksen tekemiseen ja ulkoista meille laskutus- ja maksuliikenne joko kokonaan tai osaksi.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on helppoa, kun sen osaa – mutta sillä ei kannata harjoitella. Tarjoamme käyttöösi palkanlaskennan kokemuksemme ja osaamisemme.

Yrityksen perustaminen

Perustamme osakeyhtiösi ”avaimet käteen” -periaattella. Perustamisen voit toki tehdä itsekin, mutta meidän kauttamme voit tehdä sen huolettomasti.

Toiminnan tarkastukset

Tarjoamme pienten yhdistysten ja asunto-osakeyhtiöiden (alle 30 asuntoa) lakisääteiset toiminnan tarkastukset kokemuksella ja ammattitaidolla.

Talouspäällikköpalvelut

Monissa pk-yrityksissä talouspäällikön tai controllerin palkkaaminen ei aina ole mahdollista tai järkevää. Talouspäällikön tehtäviä voit ulkoistaa meille joustavasti.

”Cimson Yrityspalveluilla palvelu on kokonaisvaltaista ja luottamuksellista. Yhteyttä on helppo ottaa, käväistä vaikka Cimsonin toimistolla ja kysyä pieniäkin mielessä olevia asioita. Me olemme pk-yritys, mutta tunnemme olevamme todella tärkeä asiakas.”

Terttu Levonen
Toimitusjohtaja
Joterplan Oy

Jyväskylän ja Lahden tilitoimistojen palvelut