Vapauta voimavarasi
tuloksen tekemiseen

Erikoisalaamme ovat pienten ja keskisuurten yritysten ja organisaatioiden taloushallinnon palvelut. Huolehdimme kuukausittaisesta pääkirjanpidosta, arvonlisäverolaskennasta ja kausiveroilmoituksista sekä siitä, että saat ajantasaista tietoa toimintasi tuloksesta ja taloudellisesta asemasta.

Oma yhteyshenkilö

Saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka huolehtii kirjanpidostasi ja sen raportoinnista. Yhteyshenkilösi puoleen voit kääntyä taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Tilinpäätökset ja veroilmoitukset

Laadimme myös yrityksesi tilinpäätökset ja veroilmoitukset asiapapereineen. Autamme verotukseen liittyvässä suunnittelussa pitkäaikaisen kokemuksemme pohjalta.

Tilintarkastukset

Meillä on laaja tilintarkastajien verkosto. Huolehdimme, että taloushallintosi tarkastetaan ammattitaitoisilla tilintarkastajilla ajallaan.

sähköinen taloushallinto

Pilvipohjaiset työvälineet tuovat joustavuutta

Kauttamme saat käyttöösi Procountor-ohjelmiston maksuliikenteen hoitamiseen, laskutukseen ja talouden seurantaan. Voit valita joustavasti, mitä teet itse ja mitä me teemme puolestasi. Kartoitetaan yhdessä tilanteesi ja etsitään parhaimmat ratkaisut liiketoimintasi tueksi.

Älä turhaan paini talousasioiden kanssa yksin

Taloushallintoon liittyvät asiat voivat viedä yllättävän paljon aikaa ja energiaa – ja silti on välillä vaarana, että jäät talouteen ja byrokratiaan liittyvien kysymysten kanssa jumiin. Tästä syystä tarjoamme sinulle talouspäällikköpalveluamme.